Verenigingsscan

Veel verenigingen in Nederland kampen met teruglopende ledenaantallen en zien het een grote uitdaging om de leden warm te krijgen en houden voor hun vereniging. Verenigingen zijn minder zichtbaar en moeten de concurrentie aan gaan met een grote diversiteit aan sporten en uiteenlopende hobby’s.

Door de regel wordt een vereniging gedragen op handen van vele vrijwilligers. Vrijwilligers waar zonder hen de vereniging geen bestaansrecht zou hebben. Maar voor deze vrijwilligers is het ook een hele grote uitdaging om met beperkte tijd, kennis en middelen de vereniging goed draaiende te houden, waarbij ook nog eens gedacht moet worden aan goede zichtbaarheid en imago.

Sequens biedt pasklare oplossingen om met eenvoudige tools de vereniging weer te laten bruisen; een vereniging die goed zichtbaar is en om trots op te zijn, waar iedereen met veel plezier haar of zijn hobby komt uitoefenen, een vereniging waar jeugd graag lid van wil zijn.

Te mooi om waar te zijn? Het kan echt!

Sequens onderzoekt de mogelijkheden om verbinding aan te gaan met scholen, de gemeente en andere culturele instellingen. Hoe wordt de vereniging ook zichtbaar voor mensen buiten de vereniging? 

Welke mogelijkheden bieden de bedrijven in de omgeving en hoe zijn deze te benaderen? Zijn alle subsidiemogelijkheden benut, welke sponsormogelijkheden zijn er?

Wat biedt Sequens?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie (± 1H)
  • Brainstormsessie op locatie (± 2H)
  • Helder op maat gemaakt advies, waarin de input uit de brainstormsessie gedetailleerd is verwerkt, inclusief actieplan.
  • De verenigingsscan kan zowel online als offline verzorgd worden!

Sequens biedt de Verenigingsscan nu tijdelijk aan voor €279,- * (normaal 375,-)

Optioneel:

  • Presentatie plan op locatie
  • Actieve begeleiding gedurende de uitvoering van het actieplan.
  • Evaluatiesessie

*vrijgesteld van BTW, exclusief reiskosten.
*actieprijs geldig tot en met september 2021