Over Sequens

Hoe ik werk

Doorgeven van dat wat werkt!

Analyseren en bezig zijn met dat wat er nu is en vroeger was. Dat is iets wat we vaak niet zo moeilijk vinden. Dromen over de toekomst, zonder drempels ook niet.
Maar nu de weg er tussen. Hoe kom je van dat wat je vroeger had en vandaag hebt, naar wat je in de toekomst wilt?

Dat is waar Sequens helpt. Door met een frisse blik te kijken wat er nu is en te horen wat jullie willen, help ik met het opzetten van de weg ertussen. De eerste stappen op weg naar jullie (nieuwe) toekomst!

Wie ik ben

Mijn naam is Petra Fust-van Holland en ik
ben actief (saxofoon spelend) lid en voorzitter van Muziekvereniging Advendo te Lochem. Gedurende mijn voorzitterschap heb ik met plezier veel positieve ontwikkelingen binnen de vereniging mogen initiëren, uitvoeren en meemaken. 

Daarnaast ben ik, na afronding van mijn studie Commerciële Economie met richting internationale marketing management, meer dan 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als inkoper en kwaliteitsmanager.

De combinatie van deze branches geeft mij de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven het maximale uit verenigingen en organisaties te halen!

Proces op maat

Ik doe alles wat nodig is om voor jullie tot het beste resultaat te komen. Of dat is via een workshop, met advisering, het opzetten van een project of adviesplan, of door middel van het begeleiden (hosten) van een vergadering. Alle onderdelen kunnen zowel online of offline plaatsvinden. Er zijn vele mogelijkheden.