Wat doet Sequens


Projecten & Plannen

Elk evenement, elk project en elk succes begint met een goed plan. Je hebt een droom, een wens maar hoe verder? Hoe zetten we deze wens om in concrete stappen en actiepunten, om uiteindelijke van een droom werkelijkheid te maken.

Het maken van plannen begint met het uitspreken van de wens. Vanaf hier helpt Sequens verder om deze wens stapsgewijs om te zetten in een onderbouwd en gestructureerd plan met concrete actiepunten.

Een plan niet voor op de boekenplank, maar één om te gebruiken!

Samen werken wij aan jouw succes


Brainstorm & Werksessies

Voor elk probleem is er een werkvorm en voor ieder onderwerp een werkwijze om tot concrete en succesvolle resultaten te komen.

Van een brainstormsessie, adviesgesprek tot een inspirerende presentatie.

Er zijn vele mogelijkheden en modellen die ondersteuning bieden bij het zoeken naar de juiste oplossingen en antwoorden passend bij jullie vereniging of organisatie. Enkele voorbeelden die Sequens biedt zijn:
– Begeleiding en coördinatie trajecten
– Adviesgesprekken
– Brainstormsessie
– Ondersteuning op bestuurlijk niveau

Sequens kan jullie organisatie hiermee verder helpen


Sponsoring & Financiën

Vroeg of laat komt het onderwerp financiering aan bod. Hoe houden we de plannen en dus de organisatie / vereniging financieel op orde? Hiervoor zijn er vele opties en mogelijkheden.

Sequens heeft meerdere jaren ervaring en kan voor jullie kijken waar er financieringsmogelijkheden zijn, of wat de beste manier is om deze financiering aan te vragen.

Het begint met het verkopen van jullie droom


Geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wens en/of uitdagingen. Sequens werkt deze voor jullie stapsgewijs uit en kan zowel de uitvoering verzorgen, alsook een ondersteunende rol aannemen.